Fondsenwerving

Om een project te realiseren heb je geld nodig. Dan is het goed om kennis van fondsenwerving te hebben. In deze workshop ga je, met een expert, aan de slag met praktische informatie en tips.

Wanneer maakt je project kans op een bijdrage? Hoe benader je fondsen en welk fonds past bij je project? Hoe maak je een begroting en een dekkingsplan? Welk bedrag kun je aanvragen? Is crowdfunding een optie en hoe start je dit? In deze gratis workshop krijg je antwoord op deze en andere vragen. Ook krijg je veel praktische tips!

 

Deze workshop vindt plaats op:

- 7 maart 2018, Grathem, tijd: 19.15 tot 22.00 uur.
 

- 15 maart 2018, Almere, tijd: 18.00 tot 21.30 uur.
 

- 9 mei 2018, Culemborg, tijd: 18.00 tot 21.30 uur.
Tijdens deze workshop in Culemborg krijg je ook informatie over crowdfunding. Heb je al een plan, of een brief aan een fonds die je graag wil bespreken? Neem dit materiaal mee en je kunt het met de workshopleider overleggen.

 

 

 

 

0  reacties

KNHM

Postadres 
Postbus 33 
6800 LE Arnhem
Bezoekadres 
Beaulieustraat 22 
6814 DV Arnhem
Contact
E info@knhm.nl
T 026 44 55 146
Routebeschrijving

Partner

Lokale partners


   

 

Facebook

#kernmetpit

 

{"tabBasic":{"type":"twitter","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"query","twitterQuery":"kernmetpit","twitterLanguage":"nl","listIcon":"icon-twitter","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"}}