Succesvol omgaan met de overheid

Veel burgerinitiatieven komen in aanraking met de overheid tijdens het realiseren van hun idee. Bijvoorbeeld de gemeente voor het verkrijgen van een vergunning. Maar hoe kom je nou met de overheid in contact? Bij wie kun je het beste beginnen?

En wie hebben het bij de bewuste instantie voor het zeggen? Je leert meer over de werking van de gemeentelijke organisatie en wat je kunt verwachten of kunt eisen.

 

De workshop vindt plaats op:

- 7 maart in Amersfoort

- 29 mei in Haarlem

 

 

 

0  reacties

KNHM

Postadres 
Postbus 33 
6800 LE Arnhem
Bezoekadres 
Beaulieustraat 22 
6814 DV Arnhem
Contact
E info@knhm.nl
T 026 44 55 146
Routebeschrijving

Partner

Lokale partners


   

 

Facebook

#kernmetpit

 

{"tabBasic":{"type":"twitter","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"query","twitterQuery":"kernmetpit","twitterLanguage":"nl","listIcon":"icon-twitter","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"}}