Kern met Pit dag 2021

Traditiegetrouw vieren we in januari de Kern met Pit dag. Dit is zowel de startdag voor alle nieuwe projecten die aan hun Kern met Pit jaar beginnen als de dag dat de predicaten Kern met Pit en 1.000 euro worden uitgereikt aan de projecten die in hun doelen afgelopen jaar hebben gerealiseerd.

En natuurlijk wordt in elke provincie de provinciale trofeewinnaar bekend gemaakt! In elke provincie is het feest! Bijna 100 projecten hebben ondanks alles toch hun dromen voor de buurt gerealiseerd dit jaar en meer dan 150 projecten gaan dit jaar starten met Kern met Pit!

Dit jaar vieren we de Kern met Pit dag op 23 januari. Maar zoals zoveel is alles natuurlijk een beetje anders. Sommige provincies organiseren een online bijeenkomst, anderen maken met alle projecten een afspraak om persoonlijk (op afstand!) langs te gaan. Neem dan contact op de coördinator in de provincie!

Volg ons op facebook, instagram en via #kernmetpit voor meer nieuws.

 

{"tabBasic":{"type":"twitter","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"query","twitterQuery":"#kernmetpit","twitterLanguage":"nl","listIcon":"icon-twitter","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

KNHM

Postadres 
Postbus 33 
6800 LE Arnhem
Bezoekadres 
Beaulieustraat 22 
6814 DV Arnhem
Contact
E info@knhm.nl
T 026 44 55 146
Routebeschrijving

Partner

Lokale partners


   

 

Facebook

#kernmetpit

 

{"tabBasic":{"type":"twitter","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"query","twitterQuery":"kernmetpit","twitterLanguage":"nl","listIcon":"icon-twitter","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"}}

 

 
Cookie-instellingen