Bedankt voor het indienen van jouw projectde inschrijving voor 2021 start in september

Workshops 2020

Praktisch en concreet aan de slag met zaken als crowdfunding, social media, pitchen of het schrijven van een plan van aanpak. Stroop je mouwen maar op en pak je agenda erbij! De workshops zijn altijd ‘s avonds, gratis toegankelijk en vinden meestal plaats op meerdere plekken in het land. Klik op de afbeelding hieronder om je in te schrijven. 

NB: alle workshops in het voorjaar zijn geannuleerd vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus. We hopen snel met de najaarskalender te komen.

KNHM

Postadres 
Postbus 33 
6800 LE Arnhem
Bezoekadres 
Beaulieustraat 22 
6814 DV Arnhem
Contact
E info@knhm.nl
T 026 44 55 146
Routebeschrijving

Partner

Lokale partners


   

 

Facebook

#kernmetpit

 

{"tabBasic":{"type":"twitter","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"query","twitterQuery":"kernmetpit","twitterLanguage":"nl","listIcon":"icon-twitter","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"}}

 

 
Cookie settings